Rólunk

A motorkerekparkolcsonzes.hu-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy elérhető áron biztosítsunk számotokra olyan motorokat, amelyek garantáltan remek társak lesznek a következő motorostúrátokhoz.

Mivel magunk is motorosok vagyunk, kínálatunkban olyan gépeket találsz, amelyek közel állnak a szívünkhöz és amikkel mi is bármikor indulnánk útra.
Mi a száguldásnál sokkal többre értékeljük a szerpentineket, gyönyörű tájakat. Kínálatunkra ezért is inkább a túrás vonal jellemző.
Túráink során bejártunk számos nevezetes alpesi élményutat, amelyeket meleg szívvel ajánlunk minden kedves motorostársunknak. Nézd meg őket itt
és tapasztald meg Te is a felejthetetlen élményt!

Szeretnénk szolgáltatásunkat folyamatosan tökéletesíteni, ezért kérlek írd meg nekünk a véleményedet, észrevételedet, kritikádat!
Hiányolsz a kínálatunkból valamit? – Írd meg nekünk mi az!

Visszajelzésedet előre megköszönve, széles utat kívánunk!

Üdvüzlettel:
motorkerékpárkölcsönzés.hu csapata

Alapítók

Andika
alapítótag

A kétkerekűek szerelmeseként saját motorral koptatom az aszfaltot. Pontosabban koptattam mert tavaly nyáron megszületett a kislányunk.
Így most egy kis szünetet kell tartanom a motorozásban de abban biztos vagyok, hogy amint lehetőségem engedi, újra motorra ülök. Ha elgurul mellettem egy jó hangú kétkerekű most is megdobban a szívem,vagy ha megérzem a benzingőz illatát beindul az a bizonyos adrenalin.

Gábor
alapítótag

Az egész sztori nálam valahol a gyerekkori cimborakkal Simsonon, Mz-en megtett kilométerekkel kezdődött. Ott és akkor azok a csapatások számomra olyan meghatározó élményt nyújtottak, hogy a mai napig a motorozás megszállottja vagyok. 🙂